İSTANBUL’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

İstanbul Gaziantepliler Derneği’nde görev değişimi yapıldı. Derneğin 4 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten Oya Öztan, bayrağı Dr. Osman Gazi Kiraz’a devretti.

İstanbul Gaziantepliler Derneği’nin olağan seçimli toplantısı İstanbul’da Gaziantepli Köşkeroğlu Restaurantta yapılan genel kurulda divan başkanlığını Prof.Dr. Necmettin Sökücü yaptı. Seçime tek aday olarak Dr. Osman Gazi Kiraz, yeni dönemin başkanı seçildi.

Sayın ÖZTAN ÜYELERE BİLGİ VERDİ

İstanbul Gaziantepliler Derneği geçmiş dönem başkanı Oya Öztan üyelere görev süresince yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Özellikle 11 ili etkileyen deprem sonrası harekete geçtiklerini belirten Öztan, “Deprem bölgesinde önemli çalışmalar yaptık. Memleketimize elimizden geldiği kadar yardım eli uzatmaya çalıştık dedi.

Sayın KİRAZ, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ DEDİ;

İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Dr. Osman Gazi Kiraz ise, 1936 yılından bu yana en kökü sivil toplum kuruluşu olan derneğin Gaziantep’in parlayan yüzü olduğunu söyledi. Yönetim kurulu ekibinin çok önemli isimlerden oluştuğunu belirten Kiraz, Yönetim kurulumuz Gaziantep sevdalısı isimlerden oluşuyor. Birlikteliğimizi sağlamak ve bağları koparmamak adına çalışmalar yapacağız, İstanbul’da Gaziantep sevgisi aşılayacağız. Gaziantep’in gastronomi kentinin yanı sıra bir kültür şehri olduğunu vurgulayacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri

Dr. Osman Gazi Kiraz (Başhekim)

Prof.Dr. Bülent Karadağ (Marmara Üniversitesi Pediatrist)