Başkanın Mesajı

BAŞKANIN MESAJI
İstanbul Gaziantepliler Derneği ile tanışmam yirmi yıl önce Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni uzmanlığımda başladı. Son on yılda yönetim kurullarında bulundum. Bu dönemde benim için çok özel olan, başta Başkanlarımız; Tahir Tekin Öztan, Ali Uçar, Oya Öztan Peker olmak üzer çok kıymetli yönetim kurulu üyeleriyle çalışma ve dost olma şansını yakaladım. 26.Mart.2023’de yapılan olağan kongremizde hemşehrilerimizin teveccühü ile başkanlık görevine seçildim.
Derneğimizin kuruluşu 1936’lara dayanmakta olup İstanbul’da ikamet eden Gaziantepli hemşehrilerimizin eğitim ve sosyal hayatlarında daima etkili olmuştur.
Derneğimizin geçmişinde Başkanlık ve Yönetim kurulları görevinde her zaman akademik ve iş hayatına çok saygın ve memleketleriyle gönül bağını koparmamış kişilerden teşekkül etmiştir. İstanbul Gaziantepliler Derneği Gazi Şehrimizin parlayan yüzleri olmuştur.
Derneğimizin başlıca faaliyetleri;
-İstanbul’da Eğitim hayatı süren öğrencilerimize burs
-Her Yıl Aralık ayının son haftasında geleneksel Balo yemek şenliği (Türkiye’de yemek organizasyonu yapan ilk dernek)
-Hemşehri buluşmaları
-Toplantılar vb.
Bu dönemin tüm şehrimize hayırlı olmasını diler tüm hemşehrilerime saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Gaziantep ile kalın.
DR. OSAMAN GAZİ KİRAZ