Değerli Gaziantep Dostları;
İstanbul Gaziantepliler Derneği ile tanışmam bundan tam 6 yıl önce Tahir Tekin Öztan‘ın genel sekreteri olmam ile başladı. Üç dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak çalıştığım derneğimizin24 Şubat 2019 tarihinde yapılan olağan Genel Kurulu’nda üyelerimizin desteği ile Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olmanın sevinci ile sizlerleyim.
Derneğimiz İstanbul’da yer alan diğer Gaziantep dernekleri arasında en eski, en fazla üyesi olan içinden nice Gaziantep dernekleri oluşturan öncü derneklerden birisidir. Derneğimizin ilk kadın başkanı olurken bu onurlu görevin hem sevincini hem ağırlığını yönetim kurulu olarak hep birlikte yaşıyoruz.
Her yönetim kurulunun her zaman bir sonrakine göre çok daha iyi olması gerekir ki dernekler hep yükselen bir değere sahip olsun. Derneğimiz ve Gaziantep için yönetim kurulumuz olarak var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.
Gaziantep Dernekleri Federasyonu bizim değerli birleştirici unsurumuzdur. Necati Göksu başkanlığında yürütülen faaliyetlere dernek olarak her zaman destek vereceğimizden şüpheniz olmasın. Diğer Gaziantepliler Dernekleri ile her zaman iş birliği ve gönül birliği içerisinde tüm başkanlarımızla birlikte Gaziantep için yol almaya devam edeceğiz.
Sizlerden beklentimiz derneğimize üye olarak aramıza katılmanız projelerimizde yer almanız ve desteğinizin hep yanımızda olmasıdır. Bizlere ihtiyacı olan bursiyer çocuklarımızı lütfen unutmayın onlar için elinizden ne gelirse lütfen bizlere destek olun.
Bizlere
Cep telefonlarımızdan ( 05537750601) , Maillerden istanbulgazianteplilerdernegi@hotmail.com  ve
Dernek merkezimizden (02123566385) her zaman ulaşabilirsiniz
Sosyal medya ve tanıtım bizler için çok önemli bizleri sosyal medyada takip etmeyi unutmayın ve yakınlarınıza Gaziantep’i merak eden herkese önerin.
Facebook sayfamız İstanbul Gaziantepliler Derneği
İnstagramhesabımız : istanbulgazianteplilerdernegi
Derneğimizi bugünlere getiren tüm geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Geçmiş Dönem başkanımız Ali Uçar 4 yıl boyunca derneğimiz için maddi manevi hiçbir emeğini esirgemedi bizlere hem başkan hem her derdimize koşan ağabey oldu bize devir ettiği emaneti daha da değer katarak daha da güçlendirerek bayrağı bir sonraki döneme devredeceğiz. Her zaman Gaziantep ile kalın.
Dr.Oya Öztan Peker