* İstanbul İslahiyeliler Dernek Başkanı Sayın Yusuf Ağa Kuş vefat etmiştir. Cenazesi 12/10/2013, Cumartesi günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
*
Sayın Kemal Uçar’ın annesi vefat etmiştir. Cenazesi 03/10/2013, Perşembe günü defnedilmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Huriye ve Aydın Öğücü’nün babası vefat etmiştir. Cenazesi 24.09.2013, Salı günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Sevgi Kutsal vefat etmiştir. Cenazesi 16.09.2013, Pazartesi günü defnedilmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Asım Urgan vefat etmiştir. Cenazesi 25.08.2013, Pazar günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Ali Zavar vefat etmiştir. Cenazesi 23.08.2013 Cuma günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

*
Sayın Yılmaz Tahaoğlu vefat etmiştir. Cenazesi 05/08/2013, Pazartesi günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

*
Sayın Köşkeroğlu Süleyman Kaya’nın babası vefat etmiştir. Cenazesi 05/07/2013 Cuma günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Mithat Özaslan vefat etmiştir. Cenazesi 26/06/2013 Çarsamba günü defnedilmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın İnci Atılgan’ın babası vefat etmiştir. Cenazesi 18/06/2013, Salı günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın Saip Konukoğlu vefat etmiştir. Cenazesi 14/06/2013, Cuma günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın Bahtiyar Patpat vefat etmiştir. Cenazesi 03/06/2013, Perşembe günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*
Sayın Jale Pekmezci vefat etmiştir. Cenazesi 20/05/2013, Pazartesi günü defnedilmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın Bedriye Suveren vefat etmiştir. Cenazesi 09/05/2013, Perşembe günü defnedilmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet , kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın Cengiz Gökçek vefat etmiştir. Cenazesi 24/04/2013 Çarşamba günü defnedilmiştir. Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

*

Sayın Hasan Nizipli vefat etmiştir. Cenazesi 03/04/2013 Çarşamba günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

* Sayın Hüseyin Çil 25/10/2013 Cuma günü defnedilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
* Sayın Prof. Dr.Necmettin Sökücü’nün babası Hurşit Sökücü vefat etmiştir. Cenazesi 16/03/2014 Pazar günü defnedilmiştir. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
*
Değerli üyemiz Mehmet Büyükmurat’ın Babası Mehmet Kemal Büyükmurat Vefat etmiştir. Cenazesi 20/3/2014 günü defnedilmiştir.Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

* Değerli Üyemiz Nükhet Demir’in annesi vefat etmiştir. Cenazesi 23.03.2014 Pazar günü defnedilmiştir. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
* Eski Federasyon Başkanımız İnal Aydınoğlu’nun ablası vefat etmiştir. Cenazesi 07/04/2014 Pazartesi İkindi namazına müteakip Gaziantep , Bahattin Nakiboğlu Camisinden kaldırılmıştır. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
* Değerli hemşehrimiz, Emekli Albay Fevzi Özçalışkan (Baba Fevzi) Vefat etmiştir. Cenazesi 12.06.2014, Perşembe günü Levent camiinden öğle namazını müteakip kaldırılmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.İstanbul Gaziantepliler Derneği Adına Başkan Tahir Tekin Öztan

* Değerli Yönetim Kurulu Üyemiz Şenel Savcı’nın Halası Essum Savaşçı Hn.Vefat etmiştir. Cenazesi Cuma günü Bahçelievler Basın Sitesi Miraç camiinde kılınan öğle namazını müteakip Kocasinan Mezarlığı’na defnedilmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.İstanbul Gaziantepliler Derneği Adına Başkan Ali Uçar
Mersin İslahiyeliler Dernek Başkanı Osman Nuri Atılgan Vefat Etti
Mersin İslahiyeliler Dernek Başkanı ve Mersin Vergi Dairesinde Çalışan Osman Nuri Atılgan geçirdiği kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybetmesi başta ailesi olmak üzere sevenlerini, İslahiyeli hemşerilerini derinden üzdü.
Osman Nuri Atılganın Cenazesi İslahiye Devrisiye Camii Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardında doğduğu Hanağzı köyünde göz yaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Başkan yardımcısı Ergün Mide oğlu, Mersin İdmanyurdu As Başkanı Prof Dr Ayhan Erdem, Mersin Vergi Dairesi, İslahiye vergi dairesi çalışanları, Ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı. Bir süre önce açık kalp ameliyatı olan Osman Nuri Atılgan, evli ve 2 kız 1 erkek çocuğu babası idi